Direct een verreiker of bobcat nodig? Wij regelen het!
Kwaliteit Wij zijn een gecertificeerd bedrijf
Service 25 goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers
Modern machinepark Wij investeren continue in nieuwe technieken en machines

Verreiker verhuur – altijd snel beschikbaar!

Direct inhuren? BEL 0572 - 391 901

Onze Manitou MRT 2150 verreikers zijn roterende verreikers. Ze kunnen 21 meter hoog reiken en hebben een hefvermogen van 5 ton. Alle machines zijn gekeurd als hoogwerker en hijskraan. Een aantal zijn uitgerust met een overdruk cabine en naar voren openklappende manbak voor gebruik tijdens asbest sanering. Aggregaten zijn op deze overdruk machines standaard. Onze machinisten hebben de DAV opleiding gedaan zodat ze weten wat er van ze verwacht wordt tijdens een sanering.

Ook kunnen we met deze machines prima zonnepanelen wassen. We nemen een waterontharder mee, en speciale borstels zodat we zonder chemicaliën te gebruiken de panelen kunnen schoonmaken.

Volkerink Heino: Veilig zonnepanelen schoonmaken

Wanneer zonnepanelen schoongemaakt moeten worden is het vaak de vraag hoe dat veilig kan gebeuren. Met onze verreikers kunnen we moeilijk bereikbare panelen veilig schoonmaken. Met een tuinslang die onderaan de verreiker wordt aangekoppeld voeren we gewoon kraanwater aan. Het water wordt vervolgens ontkalkt (gedemineraliseerd water) en we gebruiken een speciale zachte borstel om de panelen te reinigen. Veilig en direct een hoger rendement van uw panelen!

Geplaatst door Volkerink Heino op Maandag 9 september 2019

Technische omschrijving

Maximale hefhoogte:21 mtr
Maximaal hefvermogen:5 ton
Maximaal horizontaal bereik:18 mtr
Hefvermogen bij maximaal horizontaal bereik:900 kg
Draaicirkel:4 mtr
Afmetingen gestempeld:5 mtr * 5 mtr
Eigen gewicht:17 ton
Overdrukcabine:Ja