Verreiker verhuur – Altijd snel beschikbaar!

Direct een verreiker nodig? Wij regelen het! Bel 0572 - 391 901

Prijs en beschikbaarheid opvragen:

We reageren doorgaans binnen 30 minuten op aanvragenOnze Manitou MRT 2150 verreikers zijn roterende verreikers die gekeurd zijn als hijskraan en hoogwerker. De verreikers kunnen 21 meter hoog reiken en hebben een hefvermogen van 5 ton direct voor de machine.

Ze zijn allen uitgerust met een overdruk cabine waardoor ze geschikt zijn voor asbest sanering. Ook hebben de verreikers standaard een aggregaat bij, en ligt er een waterleiding langs de giek. Hulpstukken zoals een hydraulische lier, palletvork, pallet haak, openklappende werkbak, grondbak, jib, stenenklem etc. zijn in overleg beschikbaar.

Voor transport hebben we eigen diepladers. De verreikers worden inclusief machinist verhuurd. Zij zijn volledig opgeleid, in het bezit van klein en groot hijsbewijs, hoogwerker certificaat en VCA diploma en in de meeste gevallen een DAV certificaat.

Technische omschrijving

Maximale hefhoogte: 21 mtr
Maximaal hefvermogen: 5 ton
Maximaal horizontaal bereik: 1 mtr
Hefvermogen bij maximaal horizontaal bereik: 900 kg
Draaicirkel: 4 mtr
Afmetingen gestempeld: 5 mtr * 5 mtr
Eigen gewicht: 17 ton

Prijs en beschikbaarheid opvragen:

We reageren doorgaans binnen 30 minuten op aanvragen

Verreiker huren in Overijssel

Uw specialist in verreiker verhuur in de omgeving van Overijssel o.a. in de plaatsen Almelo; Apeldoorn; Balkbrug; Coevorden; Dalfsen; Dedemsvaart; Deventer; Hardenberg; Hattem; Heerde; Heino; Hoogeveen; Kampen; Lemelerveld; Meppel; Olst; Ommen; Raalte; Rijssen; Wijhe; Zwolle.