Direct een verreiker of bobcat nodig? Wij regelen het!
Kwaliteit Wij zijn een gecertificeerd bedrijf
Service 25 goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers
Modern machinepark Wij investeren continue in nieuwe technieken en machines

Certificering

Volkerink Heino heeft kwaliteit al jaren hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te garanderen werken we volgens een aantal procedures die schriftelijk vastgelegd zijn. Hieronder kunt u de certificaten bekijken.

VoedselKwaliteit Loonwerk Volkerink Heino

Het behalen van het VKL-G certificaat (voedsel kwaliteit loonwerk, gewasbescherming) is de erkenning dat wij volgens de VKL-G normen werken. Dit betreft specifiek het gebruik, de opslag en de verkoop van bestrijdingsmiddelen. Voor het gebruik van bestrijdingsmiddelen beschikken AL onze medewerkers over spuitlicentie 1. Voor het uitvoeren van gewasbescherming voor onze klanten beschikken een aantal medewerkers over spuitlicentie 2. Voor het verkopen van gewasbeschermingsmiddelen is licentie 3 op bedrijfsniveau behaald. De kwaliteit van al deze activiteiten wordt gewaarborgd door het VKL-G certificaat.

VCA certificaat Volkerink Heino

Het VCA certificaat garandeert dat wij op een veilige en verantwoorde manier werken. Onze apparatuur en machines zijn veilig en worden ieder jaar gekeurd, onze werknemers zijn voorzien van voldoende en kwalitatief goede persoonlijke beschermingsmiddelen en tijdens het uitvoeren van alle werkzaamheden wordt er continue aandacht gegeven aan de veiligheid van de omgeving voor werknemers en derden.
Ten behoeve van het keuren van electrische apparaten is één van onze medewerkers gecertificeerd keurmeester. Wij keuren op verzoek ook aparaten voor derden ivm VCA certificatie.

GMP B3 certificaat

Het het GMP-B3 certificaat (good manufacturing practice, handel transport en opslag van voedermiddelen) staat voor de erkenning dat wij werken volgens de GMP procedures betreffende de veiligheid en kwaliteit van voedergewassen. U bent er hierdoor van verzekerd dat onze mais-, gras- en graan teelt, oogst en opslag van uitstekende kwaliteit zijn.

Skal bio certificaat

 

Stagebedrijf

Volkerink Heino is een door Aequor en Kenteq erkend leerbedrijf.

Diploma’s medewerkers

Alle medewerkers hebben spuitlicentie 1, VCA en veilig werken langs de weg diploma’s. Nieuwe medewerkers behalen deze diploma’s in hun eerste jaar bij Volkerink Heino. Iedere werknemer volgt vervolgens minimaal 1 cursus per jaar. Hieronder volgt een overzicht van relevante opleidingen, die door onze medewerkers zijn gevolgd:
-hijsbewijs (alle kraanmachinisten)
-keurmeester electrische apparaten
-lascursus
-snoeicursus
-BHV
-zuinig rijden
-VIAG VOP
-DAV