Direct een verreiker of bobcat nodig? Wij regelen het!
Machinist De Bobcat word inclusief machinist verhuurd
Transport Voor transport van de Bobcat hebben we eigen diepladers
Snel een Bobcat nodig? Snel beschikbaar en professioneel!

Bobcat verhuur – Snel beschikbaar en professioneel!

Verhuur Bobcat T190 - De veelzijdige alleskunner met zeer geringe insporing!

De Bobcat T190 (3,5 ton) is een echte alleskunner! De schranklader is in te zetten met verschillende typen werktuigen zoals een laser leveler, sloophamer of klepelmaaier. Het grote voordeel van deze schranklader is dat hij door zijn rupsen niet inspoort. Hierdoor is onze Bobcat bij uitstek geschikt om de baan te schuiven voor straatwerk. Er zijn in tegenstelling tot wielschrankladers nooit sporen te zien zijn. Tweede groot voordeel is dat de machine prima in te zetten is voor groenonderhoud in gebieden met weinig draagkracht. Denk hierbij aan uiterwaarden, bosgebieden en kwetsbare natuurgebieden zoals veen.

Laser leveller

Om een perfect baan voor te bereiden voor verhardingen hebben we een laser gestuurde leveler beschikbaar. De AP Bullblaster wordt aangestuurd door een dubbel afschot laser en kan ieder gewenst profiel perfect neerleggen. Door de rupsen is er geen insporing zodat het straatwerk nadien altijd vlak ligt. Ook voor het afwerken van bouwputten is deze machine zeer geschikt.

Slopen

Voor sloopwerk is er een sloophamer voor de Bobcat beschikbaar. In combinatie met de rupsen is dit een zeer geschikt werktuig om te slopen. Vooral op plaatsen waar het terrein ongelijk is, weinig draagkracht heeft, of waar er weinig ruimte is om te manoeuvreren komt deze machine tot zijn recht.

Klepelen

Op kwetsbare terreinen zoals bossen en andere natuurlijke omgevingen is het belangrijk om ze weinig mogelijk in te sporen. Als deze gebieden gemaaid moeten worden kan dat perfect met een onze klepelmaaier met opvang bak. Doordat de klepelmaaier voorop de Bobcat gemonteerd is wordt het gras niet plat gereden. Alle maaisel wordt opgevangen in de opvangbak en kan in een kipper geleegd worden.

Grondverzet

Een rups schranklader is zeer geschikt om grond te verzetten op plaatsen met weinig draagkracht.

Veelzijdig in transport en locatie!

De schranklader kunnen we met onze verreikers boven een gewenste werkplek plaatsen of in een bouwput laten zakken. Voor transport hebben we eigen diepladers. De Bobcat word inclusief machinist verhuurd.