Bobcat verhuur – Snel beschikbaar en in professionele handen

Verhuur Bobcat T190 - De veelzijdige alleskunner met zeer geringe insporing!

Prijs en beschikbaarheid opvragen:

We reageren doorgaans binnen 30 minuten op aanvragen

Laser leveller

Om een perfect baan voor te bereiden voor verhardingen hebben we een laser gestuurde leveller beschikbaar. De AP Bullblaster wordt aangestuurd door een dubbel afschot laser en kan ieder gewenst profiel perfect neerleggen. Door de rupsen is er geen insporing zodat het straatwerk nadien altijd vlak ligt. Ook voor het afwerken van bouwputten is deze machine zeer geschikt.

Slopen

Voor sloopwerk is er een sloophamer voor de Bobcat beschikbaar. In combinatie met de rupsen is dit een zeer geschikt werktuig om te slopen. Vooral op plaatsen waar het terrein ongelijk is, weinig draagkracht heeft, of waar er weinig ruimte is om te manoeuvreren komt deze machine tot zijn recht.

Klepelen

Op kwetsbare terreinen zoals bossen en andere natuurlijke omgevingen is het belangrijk om ze weinig mogelijk in te sporen. Als deze gebieden gemaaid moeten worden kan dat perfect met een onze klepelmaaier met opvang bak. Doordat de klepelmaaier voorop de Bobcat gemonteerd is wordt het gras niet plat gereden. Alle maaisel wordt opgevangen in de opvangbak en kan in een kipper geleegd worden.

Grondverzet

Een rups schranklader is zeer geschikt om grond te verzetten op plaatsen met weinig draagkracht.

Veelzijdig in transport en locatie!

De shranklader kunnen we met onze verreikers boven een gewenste werkplek plaatsen of in een bouwput laten zakken.De Bobcat T190 (3,5 ton) is een echte alleskunner! De schranklader is in te zetten met verschillende typen werktuigen direct beschikbaar voor welke klus u ook heeft. Het grote voordeel van onze schranklader op rupsen is dat deze een zeer geringe insporing heeft! Hierdoor zijn onze bobcats ook in te zetten in gebieden met weinig draagkracht zoals uiterwaarden, bosgebieden en kwetsbare natuurgebieden. De Bobcat is in te zetten met een groot aantal hulpstukken zoals een sloophamer, klepelmaaier met opvangbak, en laserleveller.

 

Prijs en beschikbaarheid opvragen:

We reageren doorgaans binnen 30 minuten op aanvragen

Bobcat huren in Overijssel

Uw specialist in Bobcat verhuur in de omgeving van Overijssel o.a. in de plaatsen Almelo; Apeldoorn; Balkbrug; Coevorden; Dalfsen; Dedemsvaart; Deventer; Hardenberg; Hattem; Heerde; Heino; Hoogeveen; Kampen; Lemelerveld; Meppel; Olst; Ommen; Raalte; Rijssen; Wijhe; Zwolle.